BIM, the next level

Niet elke organisatie is al even ver met BIM. Het ene bedrijf is bijvoorbeeld pas sinds kort begonnen met BIM software om 3D-modellen te ontwikkelen, terwijl het andere bedrijf al praktisch volledig is ingericht op BIM en daarmee ook al diverse projecten heeft uitgevoerd. Ongeacht hoe ver uw organisatie inmiddels met BIM is gevorderd: Nederland BIMt is het alles-in-één-concept om de volgende stap te zetten en zodoende the next level in BIM te bereiken. De vele tools uit de gereedschapskist van Nederland BIMt helpen u vooruit.

BIM-scan, de basis voor succes

De BIM-scan vormt de basis van het Nederland BIMt concept. De BIM-scan is een tool van ICN Solutions die inzicht geeft in huidige werkzaamheden binnen de organisatie met betrekking tot BIM en 3D CAD. Wat gaat er goed, waar zitten de verbeterpunten, waar wil de organisatie naar toe en waar wil het bedrijf over 1, 2 en 5 jaar staan. Wat zijn de praktische problemen waar de medewerkers tegen aanlopen, hoe gaat het samenwerken in de praktijk, etc.

 

BIM-scan

 

Plan van aanpak

Op basis van de BIM-scan wordt het traject “Roadmap tot succes” gestart. Samen met u wordt, afhankelijk van het gewenste ambitieniveau, budget en tijd beschikbaar gekeken naar de huidige stand van zaken en op basis daarvan word een traject op maat gemaakt. De inhoud, functie en kosten van deze bouwstenen zijn duidelijk inzichtelijk. Hierdoor is het voor de klant duidelijk wat hij hiervoor krijgt en wat het rendement is.